Qui som

Benvinguts!!

Hola, em dic Sonia, i soc mare de dues filletes precioses de 9 i 4 anys, i amb el suport del meu marit (que creu amb mi i amb les meves possibilitats, i que m’ha d’anar ajudant sobretot en el tema informàtic), per fi he decidit obrir aquest blog. És una il·lusió que fa molt temps que l’estic rumiant, però amb la que encara no m’havia atrevit. Graciés a que la gent que tenc més aprop m’anima,  he pogut començar a fer realitat aquest petit somni, compartir les meves idees, inquietuds, passions … amb tots els que visiteu aquest blog.

Soc una persona somiadora, somiar no costa res i t’omple de noves il·lusions. Aquelles petites idees que de tant en tant ens venen al cap i dur-les a terme, fer-les realitat, són les cosetes que em fan sentir viva i creure amb mi mateixa. D’aquí el nom del blog “be-live” amb doble sentit,ja que es pronuncien pràcticament igual, per una part be live = estar viu, i per una altre believe = creure.

En aquest espai vull compartir el que m’apassiona, les meves aficions. M’agrada molt fer manualitats, fotografies, confeccionar complements, petites cosetes per decorar la casa i personalitzar-la … aquí us aniré posant totes aquestes cosetes que me van passant pel cap, sempre tenc algun petit projecte en ment, i m’encanta compartir-lo amb les meves filles o que el meu marit, amics, família … em diguin com “molen” aquests projectes, i de tant en tant, fer-lis un regalet “handmade”.

Aquí comença aquesta petita aventura on esper somiar, somriure, sentir-me viva i creure que us puc transmetre una miqueta d’aquesta il·lusió, un trosset del meu món més màgic, amb petites cosetes del nostre dia a dia, amb una cançó especial, amb una bonica fotografia que immortalitza un gran record, una manualitat divertida per fer en familia …

També podeu trobar al menu “Es Raconet de n’Aina”, és el blog que amb molta il·lusió està preparant la meva filla de 9 anys, n’Aina, i on ella anirà possant les seves cosetes, al seu ritme i amb el seu propi estil. (Esper que gaudeixis de l’experiencia Aina!!)

“LAUGH, long for the past, dreaming about the future, and now lives!”

“RIU, enyora el passat, somia en el futur, i viu ara!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>