Farolets

Aquí teniu una bona idea per aquest estiu, és econòmica, sencilla i divertida. Donarà un toc especial a la vostra terrasseta, pati o al menjador!!

Es tracta d’uns farolets, per fer-los només necessitau:

IMGP0011

Un got de iogurt dels de vidre (millor si no té lletres en relleu), un trosset de fil ferro, washi tape, una espelmeta i unes tisores.

És molt fàcil, agafam el got del iogurt i el personalitzam amb el washi tape, podem combinar diferents colors i aferrar-ho com ens vengui de gust, jo en aquest cas li he posat una tira a dalt i una a baix. Després li enganxem un fil ferro al coll del got i feim una ansa per poder penjar-lo i li ficam l’espelmeta a dins… i taxaaaan!!! Així de ràpid i fàcil, ja tenim un preciós farolet !!!

IMGP0016IMGP0015

 

Esta entrada fue publicada en DIY y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>