Renovació de terrassa

20140424_094537

Bon dia!! Aprofitant aquests dies tan polits que ens fa per Menorca (algun de dolent també) m’he posat a decorar la terrassa que tinc a l’entrada de casa. Estava molt avorrida de passar l’hivern sense res que li donés un toc decoratiu.

Primer de tot he pintat una jardinera que em va donar el meu pare i que tenia un color beig-marró que no estava del tot malament, però com que me xifla el blanc i la decoració d’estil nòrdic l’he pintat de blanc i ha quedat com a nova.

També li feien falta alguns ramells perquè no tenia gens de vida.

Aprofitant que tenia la pintura en mà també he pintat de blanc unes jardineres petites i els he aplicat la tècnica decoupage que tant m’agrada, així els he donat un aire vintage. I ja posats també he pintat una caixa de llenya (de les de fruita que tiren als supermercats) i tots els tests de fang que han caigut en les meves mans ;)


A part de tot el que va relacionat amb la jardineria, també tenia una tauleta de llenya que d’estar defora ja no tenia un color gaire definit, així que li he pintat les cames de blanc i al damunt m’he atrevit amb el turquesa que es duu tant aquesta temporada. Pel meu gust ha quedat genial!! Té un punt d’estiu molt xulo!!

20140424_154940

Que tingueu un bon dimarts!!

Esta entrada fue publicada en Deco. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>