Renovació de coixins

Bon dia!! Per fi he renovat els coixins del sofà!! Era una cosa que feia molt de temps que volia fer i encara no m’havia decidit, ara el sofà de casa està una mica més actual!!

14

En primer lloc he fet dos coixins emprant una loneta llisa com a base del coixí i hi he cosit un quadrat de tela blanca on prèviament hi he aferrat una tovalló, o a l’altre coixí paper d’arròs, emprant la tècnica decoupage. Després hi he estampat uns motius de fulles amb tinta expressament per tela, a un dels coixins també hi he escrit unes lletres. Seguidament he planxat el tros de tela que he personalitzat, s’ha de planxar del revés perquè el que hem aferrat i estampat quedi ben fixat, i l’he cosit a la tela amb la qual he confeccionat el coixí.

IMG_1268

IMG_1269

Els altres coixins els he fet emprant exclusivament tinta per tela. He fet uns segells casolans per fer-hi els dibuixos. En primer lloc he fet el de triangles amb una patata com a segell i en segon lloc he fet el de retxes emprant un quadrat de llenya on hi he embolicat una corda prima.
IMGP0002 (2)

IMGP0003 (2)

El darrer de tots, l’he fet directament amb el pot de pintura per les gotes i les retxes, i emprant un pinzell per fer el tros de baix.

9

Molt important recordar que s’ha de planxar la tela del revés una volta està eixuta per fixar la pintura a la tela!!!
Seguidament he cosit els coixins i hi he posat l’espuma a dins. Han quedat ben xulos!!;)

Esta entrada fue publicada en Deco. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>