Cistell de trapillo per guardar les pinces d’estendre.

IMGP8

Aquest cistell es comença fent una volta amb el trapillo a la mà i fent un punt normal. A partir d’aquí i emprant la volta que hem fet amb la mà fem 5 punts baixos i un punt ras a la primera cadeneta i així aconseguim la base rodona.

Després comencem a fer punts baixos dins cada cadeneta. A la primera volta fem dos punts baixos dins cada cadeneta i posem una marca al primer punt per saber on comença la propera volta. A la tercera volta fem un punt baix dins les dues primeres cadenetes i dos punts baixos dins la tercera cadeneta i anem repetint la seqüencia fins a arribar a la marca. La marca s’ha d’anar movent a cada volta. Hem d’arribar a la marca amb dues cadenetes i sabrem que hem comptat bé. A la quarta volta fem un punt baix dins les primeres tres cadenetes i a la quarta dos punts baixos dins la quarta cadeneta i repetim la seqüencia fins a tornar arribar a la marca. Veureu que la base va creixent, la podeu fer tot el gran que vulgueu, només cal anar afegint punts successivament a cada volta.
IMGP5
Quan trobeu que teniu la mida que voleu fem una volta de punts rasos agafant només una part de la cadeneta, la part de fora, no passem dins tota la cadeneta!!!

A partir d’aquí anem fent punts baixos als punts rasos que acabem de fer i el projecte anirà pujant. S’han d’anar fent punts baixos fins a tenir l’alçada desitjada.

IMGP7

Per acabar el projecte i que quedi més ben acabat fem una darrera volta de punts rasos dins una part de la cadeneta com hem fet per començar a pujar.

I ja tenim un cistell pel que vulgueu!!! En aquest cas per posar les pinces d’estendre la roba.

IMGP10

Esta entrada fue publicada en DIY. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>