Estoig ulleres de sol

Bon dia! Avui venc amb un projecte ben senzill, un estoig per les ulleres de sol. Jo personalment sempre les duc amollades per dins la bossa amb les claus i altres cosetes que les poden retxar …, així que hem va molt i molt bé tenir-les en un estoig!!!

IMGP0045 (3)

És molt fàcil de fer, tant si teniu màquina de cosir com si no.

He emprat un retall de tela i un tros de feltre. La tela queda per fora i el feltre fa de forro, i com que és molt suau cuidarà les ulleres i donarà un poc de consistència a l’estoig.

Retallem dos trossos iguals de tela i de feltre emprant com a referència les ulleres de sol, penseu que s’ha de cosir, així que no agafeu molt justa la mida perquè després no passaran, però tampoc ni doneu molt de més perquè les perdreu dins la bossa i no farà la feina que ha de fer!!

IMGP0037 (2)Posem els dos trossos de tela un damunt l’altre, el que té el dibuix ha d’anar cap avall de manera que el que vegem quan el cosim sigui la part posterior de la tela, i els subjectem amb agulles perquè no es moguin. Cosim per un dels extrems curts i una volta cosit ho estirem de manera que ens quedi com a la foto.

IMGP0048 (2)Tot seguit ho dobleguem de tal manera que la tela amb el dibuix quedi del revés i cosim tot el llarg. Si no teniu màquina de cosir es pot cosir a mà perfectament.

IMGP0038 (2)Quan tenim tot el llarg cosit, només ens queda una part sense cosir. Dobleguem la tela amb el dibuix dins el feltre de tal manera que l’estoig estigui donat la volta del revés i cosim la part de baix per tal d’unir totes les capes i el projecte ens quedi tancat.

IMGP0041 (2)IMGP0043 (3)I ja el tenim llest, només cal donar-li la volta i ficar-hi les ulleres!!!

IMGP0044 (3)Esper que us hagi agradat!! I gràcies per seguir-me ;)

 

 

Esta entrada fue publicada en DIY. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>