Decoupage

Avui va de decoupage, per qui no sap que és us explico un poquet de què es tracta. És una tècnica on s’empra paper molt fi, ja sigui paper d’arròs o tovallons de paper ( en el cas dels tovallons s’han de llevar totes les capes i emprar només la primera, la que té la decoració)

Es pot forrar una capsa, un moble … tot el que vulguis, en aquest cas, he decorat un calaix d’un petit moble vell que primer vaig rascar i pintar de blanc, i al calaixet que té aquest moble li vaig aplicar la tècnica de decoupage. També vaig forrar una capsa i una tapa d’un pot de vidre. Aquesta vegada vaig emprar tovallons. S’ha de pintar amb una cola per decoupage, s’hi va aferrant el paper anant amb compte de què no ens quedin arrugues i després es torna a donar una capa d’aquesta cola al damunt. Queda ben protegit i es pot netejar fàcilment.
IMGP0162 IMGP0163 IMGP0164

Aquí us deixo algunes cosetes més que he anat fent emprant aquesta tècnica, aquesta vegada amb paper comprat especialment per fer decoupage.
IMGP0023 (2) IMGP0024 (2)IMGP0026 (2)

Esper que us hagi agradat i us animeu a fer-ho!!!

Esta entrada fue publicada en Deco. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>