Els petits moments que alegren la vida!!

Hi ha moments durant la nostra vida en que hi ha canvis, o en que hi ha més canvis de lo normal. Açò pot espantar-te,o fer-te estar intranquil, o divertir-te, o emocionar-te… Personalment, aquest dos darrers mesos han estat plens de canvis, més de lo normal, i he passat per moltes sensacions diferents, m’he espantat, he patit, he estat intranquil·la, m’he preocupat… però també he somiat, m’he emocionat, he assaborit, he viscut, he disfrutat

Hi ha hagut un poc de tot, però el que estava clar és que hi havia una serie de coses que havien de canviar.

Hem estat barrejant un munt de possibilitats, una de les quals era anar a viure a Noruega (país que ens te enamorats als quatre membres de la família), fer canvis de feina, canvis d’hàbits per sortir de la rutina i l’estres que acumules dia rere dia sense adonar-te de tot el que t’envolta i assaborir-ho ...de moment ens quedem a Menorca, açò sí, canviant algunes coses.

He acabat la feina que feia 16 anys que feia dia rere dia, una feina que tot i que m’hi he sabut trobar prou bé no m’omplia i no era prou interessant per mi (també m’estressava un poquet).

Ara puc disfrutar d’acompanyar a les meves filles a escola, puc fer les meves manualitats i projectes “craft” que tant m’apassionen, disfrutar del temps en família, veure les coses que m’envolten i no estar cegada per l’estres.

Tenc molts projectes i moltes ganes de fer coses en aquesta nova etapa, però com en tot canvi, hi ha coses de les quals has de prescindir.

Una de les coses més difícils serà prescindir de compartir el dia a dia amb les meves companyes de feina, hem congeniat molt i son unes meravelloses persones, que t’entenen, t’escolten, riuen amb tu, t’aixequen si caus, t’animen si tens il·lusions o somnis … en definitiva, he trobat unes bones amigues amb qui avui he pogut compartir un dinar que m’agradaria que es repetís de tant en tant i no perdre el contacte.

Mirau si m’animen que m’han regalat aquestes lletres de BeLive, per donar-me ànims per intentar aconseguir els meus somnis. M’ENCANTEN!!!! :D
IMGP0005 IMGP0001

GRACIESGIRLS” US ESTIM MOLT (i hem quedo també amb els moments tan i tan divertits que hem passat juntes, són els petits moments que alegren la vida!!) Fins a la pròxima!!

Bon cap de setmana a tots!!

 

Esta entrada fue publicada en Es raconet de n'Aina. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>