Sa bassa verda

Una bona excursioneta per un dissabte matí com el que vam tenir ahir, amb un solet preciós!!

A La Vall amb cotxe i una caminadeta fins “sa bassa verda”, un camí la mar d’entretingut, ple de ciclistes, altres excursionistes i corredors, i és que es matí que feia no era per menys!! Passar per ses alzines, per caminets entre els pins, saltar basses i travessar petits rierols, fins a arribar a dalt de tot i trobar sa bassa preciosa. Tot s’hi reflexava i hi havia una pau i una calma impressionant. Unes quantes fotos i cap avall una altra vegada, respirar aire sa i passar una bona estona amb els nostres companys d’excursió!!IMG_0089

IMG_0049 IMG_0073 IMG_0071 IMG_0050 IMG_0095 IMG_0100 IMG_0107 IMG_0118 IMG_0123IMG_0043

Esta entrada fue publicada en Fotografia. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>