Estora de “trapillo”

Divendres plujós i fred per fi!! El fred ha tardat a arribar, però sembla que ja és aquí. Amb el foc encès a la xemeneia i sentint el vent a fora, fa ganes passar un cap de setmana “crafty” i acomodar-se a casa amb algun projecte.

Avui vull compartir aquest nou projecte, una estora de trapillo. Us animo a fer-la, és molt fàcil i queda genial!! Jo l’he enllestit en dues tardes i de moment es queda així com veieu a la foto, però podria ser que un dia d’aquest m’hi torni a posar i la faci créixer un poquet afegint algunes files més!!

En aquest cas he triat color negre, vermell i beige, crec que és bastant combinable i es pot posar a qualsevol habitació. Nosaltres particularment la tenim al menjador de casa.

Aquí us deixo unes fotos, ideal per seure davant la xemeneia!!!

IMGP0037

IMGP0045 (2)IMGP0046 (2)Bon cap de setmana!!!!

Esta entrada fue publicada en DIY. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>